Met trots presenteren we de eerste producten en activiteiten die op onze markt te vinden zijn!

Met trots presenteren we de eerste producten en activiteiten die op onze markt te vinden zijn! Prachtige buitenhaarden en vuurschalen voor in de tuin, maar ook handgemaakte tuinmeubelen en trendy woonaccessoires. Voor de smulpapen zijn er speciaal bieren uit de regio en bijzondere (en voordelige) wijnen te proeven. Ze kunnen zich bovendien verlekkeren aan natuurlijke gerechten (buiten bereid) en meedoen aan kookworkshops.

Wie voor gezond gaat, zit ook goed. Er worden diverse manieren getoond om een energiek leven te leiden. Ook wordt er spannende nieuwe duurzame uitvinding op gebied van poetsen (nooit leuk, maar nu wel erg handig) gedemonstreerd. Verder zijn er mooie objecten die door handlieden uit Kenia gemaakt zijn van rubber slippers en bijzondere honingproducten.

Een aantal fortbewoners zet de deuren open, en de muziekschool zorgt voor de muzikale omlijsting! Voor de kinderen is er ook van alles: van ovenheerlijke cupcakes versieren tot zelf stempels maken. Bekijk hieronder de deelnemers tot nu toe!