De weergoden waren ons goed gestemd, de deelnemers hadden er zin in en de bezoekers genoten zichtbaar van de ontspannen sfeer!

Op 21 + 22 april vond de eerste editie van Fort Isabella Fair plaats op Fort Isabella in Vught. Met het thema ‘van binnen naar buiten’ trok ons evenement maar liefst 2600 bezoekers! Er waren tal van activiteiten, dat maakte het echt een markt mét! Je kon deelnemen aan verschillende workshops (boksen, koken en muziek maken), een rondleiding krijgen over de kazerne en in de geschiedenis van het fort duiken. Kinderen waren druk met cupcakes versieren, hun eigen stempel maken of hun haar laten versieren bij een kinderkapsalon. Mede dankzij het prachtige weer zaten de bezoekers heerlijk te (paas)brunchen op een picknickkleed of te relaxen op de zitzakken.

Op 12 en 13 april 2020 is de tweede editie van Fort Isabella Fair. Dank aan iedereen die er was, en graag tot ziens!

Lees hier het artikel van Brabants Dagblad over de markt.

Fotografie door Ben Nienhuis